Barátaink, az állatok

Minden napra kell valami elfoglaltság. Az internet tele van jobbnál jobb ötletekkel, azt se tudjuk, melyiket válasszuk. Egyáltalán mennyi ötletet kellene összegyűjteni? Lehet, hogy több hétre elegendőre is szükség lesz…

Először elkezdtem képeket gyűjteni, de azt se tudtam, melyikkel kezdjem. Végül rájöttem, hogy igazából túlbonyolítom a kérdést, unatkozni biztos nem fogunk, csak a kereteket kell megszabni.

Így végül, ami a kreatívkodást illeti, a tematikus hetek gondolatával indultunk neki ennek az időszaknak. Mivel mindkét kisfiam nagy állat rajongó, kézenfekvő volt, hogy az első hét témája az állatok lesznek. Mielőtt elkezdtem volna beosztani, hogyan is fog ez zajlani, a kérdés gyorsan megoldódott, a gyerekek eldöntötték maguk, milyen állatok kerüljenek porondra. Így készült nálunk a héten például mókus, orrszarvú, kecske és zsiráf is. Vágtunk, ragasztottunk, festettünk, színeztünk, mikor éppen mihez volt kedvünk.

Jövő héten szülinapi készülődés lesz, hogy hétvégén mini bulit tarthassunk a kétévesnek itthon, négyesben.

Hogy mi lesz a témánk azután, még nem tudom, de valószínűleg a tavaszi készülődésnek és a Húsvétnak szerepe lesz benne.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .